In 3 stappen jouw bereik groeien met de unieke patronen link

In 3 stappen jouw bereik groeien met de unieke patronen link

Met wie je jouw patronen deelt, hoe vaak deze gedeeld worden en waar jouw patronen gedeeld worden hebben allemaal invloed op het vergroten van jouw bereik. Er zijn veel blogs, websites, uitgeverijen en social media accounts die maar al te graag iets willen vertellen over jouw patroon. Je hebt een uniek en trendy patroon gemaakt en zij willen dit heel graag aan hun publiek tonen. Hoe doe je dit het makkelijkst en hoe zorg je er voor dat je dat je jouw eigen bereik vergroot met het delen van jouw patronen? Met de unieke patronen link van Yarnsea is dit heel gemakkelijk.

1. Upload jouw patroon op Yarnsea en kopieer de unieke link

Nadat je jouw patroon hebt geüpload krijg je een knop te zien om naar de link te gaan. Als je op deze knop drukt zie je direct de unieke link voor jouw patroon. Kopieer deze link zodat je hem later kan gebruiken.

2. Deel de link met bloggers, op jouw website en op social media

Nadat je de link hebt gekopieerd is het mogelijk om deze te delen met iedereen die interesse heeft in het delen van jouw patronen. Misschien ken je wel een aantal populaire blogs, social media kanalen of andere websites. Wanneer je de unieke link van jouw patroon naar een van deze partijen stuurt is het voor hen mogelijk om deze op hun website te plaatsen in een artikel, post of blog. Een haakster of breister die jouw patroon graag zou willen gebruiken klikt op de link en kan jouw patroon downloaden. Wij houden bij wie jouw patroon download, ook als deze op een andere website dan jouw eigen staat.

Let op: deel alleen links van patronen die gratis zijn. Patronen waarvoor je betaald wilt worden moeten niet met de unieke link gedeeld worden. Het versturen van links naar betaalde patronen is in ontwikkeling.

3. Ontdek wie jouw patronen gebruikt

Jouw bereik groeit nu vanzelf. Elke keer dat jouw patroon gedownload wordt via iemand anders zijn blog, website of social media, groeit jouw bereik. Zo is het later mogelijk om bijvoorbeeld een update te sturen van het patroon, jouw community op de hoogte te brengen van nieuwe patronen en inzicht te krijgen in welk patroon het meest populair is.

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.