Hoe maak je tijd voor je handwerk?

Hoe maak je tijd voor je handwerk?

Eigen bedrijf

Ik ben sinds 9 augustus begonnen met mijn eigen bedrijf. Dit is niet handwerk gerelateerd. En merk dat al mijn energie en tijd hier in gaat zitten. Wat natuurlijk logisch is want je bent tenslotte aan het opstarten met je bedrijf. Ik merk dat ik minder snel mijn handwerkje erbij pakt. Niet zoals voordat ik mijn bedrijf starten
toen deed ik heel de dag door wel een handwerkje.

 

Haaktijd

Maar hoe zorg ik dat ik mijn handwerk leuk blijft vinden? Ik zet de de waterkoker aan. Ondertussen steek ik de kaarsjes aan, zet vast de televisie aan en zoek een leuke serie op. Ondertussen is het water gekookt en zet ik een heerlijke kop
thee voor mijzelf. Ik plof neer op de bank en ongemerkt pak ik wel mijn handwerk erbij. Al is het maar een uurtje, want er zijn nog aardig wat projecten die af
moeten.

En zo zorg ik dat ik het handwerken toch leuk blijf vinden!

Veel liefs Malissa

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.