Maak kennis met Malissa

Maak kennis met Malissa

Wie ben ik?

Onvoorspelbaar, Malissa´s haakwereld als Blogger, maar het is echt, ik krijg de kans om te bloggen voor een mooi platform: Yarnsea.  

Maar eerst zal ik wat meer over mij vertellen. Mijn naam is Malissa ik ben 29 jaar oud. Zelf werk ik als verzorgde ig in het verpleeghuis, waar ik met heel veel liefde en plezier werk.  

Naast mijn werk is haken mijn grootste passie en word ik dol gelukkig van alle bolletjes wol. Zet mij in een winkel met garens en ik ben zoet. Ik haak ongeveer 3 jaar, ik sprak met een collega over het haken en dat maakte mij enthousiast, zo enthousiast dat ik een haaknaald en een bolletje wol heb gekocht en ben gaan oefenen. Natuurlijk lukte het niet in 1 keer, mijn lapje was stijf en werd niet vierkant, achteraf denkende ja logisch wordt het niet vierkant en gaat het trekken als je een keer losse vergeet. 

 

Het begin van de haakverslaving

Maar goed, uiteindelijk YouTube erbij gepakt en ben gaan zoeken naar haken voor beginners. Uiteindelijk terechtgekomen bij Vonne van Vonne’s creaties, en werd mijn allereerste project een kussen in de vorm van een uil. En die lukte en zo is mijn haakverslaving, want ja zo kan ik het wel noemen begonnen.  

Er wordt mij weleens gevraagd wat ik leuk vind aan het haken? In het begin moest ik daar even over nadenken, maar naarmate ik meer ging haken kwam ik tot de ontdekking dat ik het leuk vind om sjaals, dekens en kledingstukken te haken. Amigumi vind ik er super uitzien en ook dat doe ik wel eens, maar ik merk dat ik die sneller aan de kant legt, dan een sjaal of een deken.  

 

Haakprojecten

Ook krijg ik weleens de vraag of opmerking; Malissa wat vind je nou zo leuk aan haken dat is toch ouderwets, dat deed mijn oma ook altijd. Ik vind dat altijd een leuke vraag want haken wordt steeds hipper. Je gaat het steeds vaker zien, een gehaakte sjaal, een vest of iets voor in het huis.

Wat maakt het nou dat ik het haken zo leuk vind. Dat je van een bolletje wol kan omtoveren tot een mooi project. Het bezig zijn met iets creatiefs, dat geeft mij een enorme voldoening, en als een project af is ben ik daar enorm trots op. 

Wat je kan verwachten van mij in de blogs die ik ga schrijven? Mijn weg van bolletje wol tot aan een project. Ik wil jullie meenemen in mijn haak avontuur. Mijn liefde voor haken, garens en alles wat daarbij komt kijken.  

 

Social media

Een paar maanden geleden heb ik een instagram account aangemaakt onder de naam Malissa’s haakwereld. Daar deel ik mijn avontuur over de projecten die ik aan  het haken ben. 

Zo! Ik heb mij hierbij voorgesteld en hoop in de volgende blogs jullie mee te nemen in de creatieve avonduren van Malissa’s Haakwereld.

 

Lieve haakgroet, Malissa 

Back to blog

2 comments

Leuke blog lieve Malissa!!

Leonie

Leuke blog lieve Malissa!!

Leonie

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.