Yarnsea is online!

Onze eerste stapjes naar een platform

Al een aantal weken kwamen er wat berichten naar buiten waarin wij genoemd werden. Wij zagen dan ook veel vragen voorbij komen over wat wij doen en wie wij precies zijn. Al onze tijd ging eigenlijk naar het in goede banen leiden van de lancering van het eerste boek op ons platform, het boek van Saskia beter bekend als Juf Sas. Nu wij zelf weer wat meer tijd hebben en veel contact hebben gehad met de eerste kopers van het boek konden wij het niet laten om te delen wie wij zijn en wat wij doen.

Wat ons is opgevallen tijdens de start van het eerste boek is de enorme hoeveelheid mensen die met alle enthousiasme naar onze website gingen en daar het boek van Juf Sas kochten. Na veel testen hadden wij gehoopt dat alles perfect zou lopen. Met een aantal honderd mensen per uur op de website zagen wij de eerste berichten binnen komen in de Facebook groep van Juf Sas dat er wat mis ging. Meteen schoten wij in de startblokken om er voor te zorgen dat het zo snel mogelijk opgelost was. Wij vonden het erg spannend om de reacties te lezen maar waren enorm opgelucht en blij met de manier waarop de hele community in de Facebook groep met ons omging. Een aantal mensen hebben wij moeten bellen om de adres gegevens na te kijken, op Facebook en Instagram hebben we persoonlijke berichtjes gehad omdat er bij ons iets mis ging. Toch was iedereen zo blij en lief tegen ons dat wij ons geen betere start hebben kunnen voorstellen. De enorme goede feedback die wij hebben gehad over de betaalmethode, bestel- en verzendbevestigingen hebben wij direct meegenomen. Ondanks dat we het nog niet helemaal hebben opgelost krijgt iedereen die bestelt wel goed zijn bestelling binnen. Het duurt nog iets langer dan de bedoeling is maar ook dat zijn we aan het oplossen.

Wij willen dan ook iedereen bedanken die onderdeel heeft uitgemaakt van de start van ons platform en het eerste boek van Juf Sas: Bedankt!

Wat is Yarnsea?

Zoals wellicht de meesten al hebben gezien, gelezen of ervaren hebben kan je haakboeken kopen bij Yarnsea. Het aanbieden van boeken is een klein gedeelte van wat Yarnsea wilt doen voor deze creatieve community. Als team werken wij samen naar een platform waar alle haakpatronen op gevonden kunnen worden en waar de haakpatroon designers de ruimte krijgen om hun creatieve uitingen te kunnen delen. Dit doen wij in de vorm van boeken. Waar voorheen een uitgeverij en een flinke investering nodig was om een boek uit te brengen bieden wij een platform waar iedere ontwerp(st)er de mogelijkheid krijgt om in alle vrijheid een boek uit te geven. Hiervoor heb je geen grote aantallen patronen nodig, ook met 1 patroon is het mogelijk om te publiceren. We geven namelijk iedereen de kans om uit verschillende patronen een boek samen te stellen. Zo hoef je ook geen boeken meer te kopen voor dat ene patroontje wat erin staat en kan je een leuk berichtje achterlaten als je het boek cadeau doet. In de komende weken zullen wij ook meer delen over ons platform en wat je allemaal kan doen op ons platform.

 

Wie zitten er achter Yarnsea?

Yarnsea bestaat uit een klein team van software developers, designers en andere creatievelingen. Met dit team proberen wij iedere dag het platform een beetje beter te maken. Maar eigenlijk bestaat dit team niet alleen uit ons kleine team. Wij zien elke dag op Instagram, Facebook en andere platformen creatievelingen die de meest bijzondere ontwerpen haken. Truien, knuffels, mutsen en allerlei andere toffe creaties. Zonder deze creatievelingen en ontwerp(st)ers is het onmogelijk om de juiste informatie te krijgen om ons platform te verbeteren. We zien het verder ontwikkelen van ons platform dan ook als een gezamenlijke uitdaging. We zullen onze volgers, klanten, partners en ontwerp(st)ers dan ook regelmatig om feedback en input vragen. Laten we ons toch even voorstellen. v.l.n.r:

  • Mikkie: zorgt er voor dat het voor iedereen makkelijk is om de website te gebruiken. Of je nu 12 of 99 bent.
  • Riccardo: zorgt er voor dat technische systemen van Yarnsea goed werken
  • Robin: ondersteunt iedereen en zorgt er voor dat iedereen richting hetzelfde doel werkt
  • Wierish: is bezig met een top secret project waar we later meer over vertellen
  • Navid (zittend): zorgt er voor dat de website er mooi uit ziet
  • Quinten: is altijd druk bezig met het verzamelen van informatie om te kijken hoe we de website kunnen verbeteren

Wil je ook graag feedback geven op ons platform of wil je misschien zelf wel patronen publiceren in boeken? Stuur ons dan een berichtje op Instagram of Facebook of mail ons via info@yarnsea.com

Volg ons op instagram via @Yarnsea of Facebook 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.