Ebrine - Verschillende ontwerpen

ontwerpen

Zoals ik al in mijn vorige blog schreef, ben ik sinds het begin van dit jaar begonnen met het ontwerpen van amigurumi. Mijn eerste ontwerp was pinguïn Floortje. Zij is geboren naar mijn jongste dochter Floor. Ik heb het ontwerp gebaseerd op een tekening die vorig jaar is gemaakt.

Het patroon van pinguïn Floortje is gratis te downloaden op mijn site. De link hiervoor kan je vinden op mijn instagram account: @kroeliez.

Eendje Charlie

Na het ontwerpen van de pinguïn kreeg ik de smaak om te pakken. Op advies van een Belgische wolwinkel heb ik een eendje ontworpen, genaamd Charlie. Dit was mijn tweede haakontwerp.

Het was de bedoeling dat de wolwinkelpakketten in combinatie met dit patroon zouden worden samengesteld.

Helaas is het niet van de grond gekomen en uiteindelijk is de samenwerking daar gestagneerd.

Koala Joey

Na Charlie wilde ik toch verder gaan met ontwerpen. In mijn vorige blog schreef ik dat ik bezig was met een nieuw ontwerp. Dit is inmiddels klaar.

Geïnspireerd op een kindertekening die mijn oudste dochter van haar oppaskindje had gekregen, heb ik koala Joey ontworpen. Ik heb er een set van gemaakt. Het patroon bestaat uit een koala knuffel, een rammelaar en een knuffeldoekje. Voordat ik het patroon ga publiceren, laat ik het eerst testen door verschillende haaksters en hakers.

Hierna heb ik een oproep gedaan via mijn instagram account. Het patroon is de afgelopen tijd getest en bevestigd. Ik heb het vorige ook gepubliceerd. Mocht je interesse hebben in het patroon, neem dan zelfs contact met mij op via instagram: @kroeliez.

Tot de volgende blog.

Deze zal in het nieuwe jaar zijn, dus wens ik jullie bij deze alvast fijne kerstdagen en een goede start van 2022!

Ebrine

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.