Hoe maak je tijd voor je handwerk?

Hoe maak je tijd voor je handwerk?

Eigen bedrijf

Ik ben sinds 9 augustus begonnen met mijn eigen bedrijf. Dit is niet handwerkgerelateerd. En merk dat al mijn energie en tijd hier in gaat zitten. Wat natuurlijk logisch is, is dat je uiteindelijk wilt beginnen met je bedrijf. Ik merk dat ik minder snel mijn handwerk erbij pakt. Niet zoals voordat ik mijn bedrijf start
toen akte ik heel de dag door wel een handwerkje.

Haaktijd

Maar hoe zorg ik dat ik mijn handwerk leuk vind? Ik zet de waterkoker aan. Ondertussen steek ik de kaarsjes aan, zet ik de televisie aan en zoek ik een leuke serie op. Ondertussen kookt het water en zet ik een heerlijke kop
u voor uzelf. Ik plof neer op de bank en ongemerkt pak ik wel mijn handwerk erbij. Al is het maar een uurtje, want er zijn nog leuke projecten die af zijn
moeten.

En zo zorg ik dat ik het handwerken toch leuk blijf vinden!

Veel liefs Malissa

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.