Maak kennis met Malissa

Maak kennis met Malissa

Wie ben ik?

Onvoorspelbaar, Malissa's haakwereld als Blogger, maar het is echt, ik krijg de kans om te bloggen voor een mooi platform: Yarnsea. 

Maar eerst zal ik wat meer over mij vertellen. Mijn naam is Malissa ik ben 29 jaar oud. Zelf werk ik ook verzorgd in het verpleeghuis, waar ik heel veel liefde en plezier werk ontmoette. 

Naast mijn werk haken mijn grootste passie en word ik dol gelukkig van alle bolletjes wol. Zet mij in een winkel met garens en ik ben zoet. Ik haak ongeveer 3 jaar, ik sprak met een collega over het haken en dat maakt mij enthousiast, zo enthousiast dat ik een haaknaald en een bolletje wol heb gekocht en ben gaan oefenen. Natuurlijk lukt het niet in 1 keer, mijn lapje was rigide en werd niet vierkant, achteraf denken en logisch wordt het niet vierkant en gaat het trekken als je een keer verliezen vergeet. 

Het begin van de haakverslaving

Maar goed, uiteindelijk YouTube erbij gepakt en ben gaan zoeken naar haken voor beginners. Uiteindelijk gevonden bij Vonne van Vonne's creaties, en werd mijn elk project een kussen in de vorm van een uil. En die slaagt en zo is mijn haakverslaving, want ja zo kan ik het wel beginnen noemen. 

Er wordt mij af en toe gevraagd wat ik leuk vind aan het haken? In het begin moest ik daar zelfs over nadenken, maar ik ontdekte dat ik meer ging haken ontdekte dat ik het leuk vond om sjaals, dekens en kledingstukken te haken. Amigumi vind ik er super uitzien en ook dat doe ik wel eens, maar ik merk dat ik sneller aan de kant leg, dan een sjaal of een deken. 

Haak projecten

Ook krijg ik soms de vraag of opmerking; Malissa wat vind je nou zo leuk om te haken dat is toch natuurlijk, dat deed mijn oma ook altijd. Ik vind dat altijd een leuke vraag want haken wordt rossen hipper. Je gaat het vaker zien, een gehaakte sjaal, een vest of iets voor in het huis.

Wat maakt het nou dat ik het haken zo leuk vind. Dat je van een bolletje wol kunt omtoveren tot een mooi project. Het bezig zijn met iets creatiefs, dat geeft mij een enorme voldoening, en als een project af is ben ik daar enorm trots op. 

Wat kun je van mij verwachten in de blogs die ik ga schrijven? Mijn weg van bolletje wol tot aan een project. Ik wil jullie meenemen in mijn haakavontuur. Mijn liefde voor haken, garens en alles wat When komt watch.  

Sociale media

Een paar maanden geleden heb ik een instagram account beschreven onder de naam Malissa's haakwereld. Daar deel ik mijn avontuur over de projecten die ik aan ga  het haken ben. 

Zo! Ik heb mij voorlopig voorgesteld en hoop in de volgende blogs die jullie mee nemen in de creatieve avonduren van Malissa's Haakwereld.

Lieve haakgroet, Malissa 

Terug naar blog

2 reacties

Leuke blog lieve Malissa!!

Leonie

Leuke blog lieve Malissa!!

Leonie

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.